2023.gadā atbalstījām


2023.gadā atbalstījām

Janvāris

Janvāra sākumā atbalstījām Kluba “Māja” Hakatonu – Hakatons 24 stundu garumā, kura laikā tika izstrādātas idejas, kas spētu veicināt un attīstīt jaunatnes jomas attīstību ne tikai reģionu, bet visas Latvijas apgabalā.

Februāris

Februārī atbalstījām Latvijas Mākslas akadēmijas 83. karnevālu.

Maijs

25.maijā atbalstījām Labdarības Dārza svētkus “Ielūdz Kristers”, šie bija otrajie labdarības Dārza svētkiei, kas veltīti cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem.

Paldies mūsu partneriem Coca Cola un Cido grupa par dzērieniem.

Septembris

3.septembrī Aristotelis

Latvijas Universitātes Studentu padomes (LU SP) organizēti jauno studentu svētki “Aristotelis”, kas norisinājās 2023.gada 3. septembrī, Rīgā, Doma laukumā un Raiņa bulvārī 19. Šis pasākums ir ikgadēja Latvijas Universitātes (LU) tradīcija, kas piesaista 2000 studentu, mācībspēku un LU draugu. Ar svinīgām uzrunām, sveicieniem un citiem pārsteigumiem studenti, mācībspēki un citi LU saimes draugi ieskandināja jauno studiju gadu j Doma laukumā. Pēc tam devās svinīgā gājienā uz Raiņa bulvāri 19, kur vakarā ikvienu studentu, absolventu un Latvijas Universitātes draugu priecēja dažādi Latvijā populāri mūziķi, īpašas aktivitātes un konkursi, kā arī enerģiski uzlādētu studentu atmosfēra!

ELSA Latvia saliedēšanas pasākums

Eiropas Tiesību Zinātņu Studentu Biedrības Latvijā (ELSA Latvia) 2023.gada 9. septembrī rīkoja saliedējošu pasākumu ELSA Latvia biedriem, kura mērķis bija klātienē savstarpēji iepazīties, pavadīt laiku kopā, kā arī valdei iegūt labāku izpratni par studentu vēlmēm, nepieciešamībām, problēmām, lai biedrības darbība būtu produktīvāka.

Oktobris

Oktobrī atbalstījām Enerģētiķu hakatonu

No 6. līdz 8. oktobrim RTU EVIF norisinājās RTU & Latvenergo radošās laboratorijas rīkotais pasākums “Enerģētiķu hakatons” , kurā 12 komandas sacentās, lai piedāvātu labākos risinājumus Klimata un enerģētikas ministrija, Schneider Electric un Brightdot problēmsituācijām.

Pasākuma laikā dalībniekiem bija iespēja tikties ar mentoriem klātienē un attālināti, kā arī apmeklēt vairākas lekcijas par prototipu un veiksmīgas idejas “pitch” veidošanu.

Komandu prezentācijas izvērtēja žūrija, kuras sastāvā bija gan uzņēmumu, gan RTU Elektrotehnikas un vides inženierzinātņu fakultātes institūtu pārstāvji. Godalgoto vietu ieguvēji saņēma vērtīgas balvas. Tika pasniegtas arī simpātiju balvas par labāko prezentāciju un labāko prototipu.

Vairāk bildes no pasākuma pieejamas šeit: https://failiem.lv/u/dxprd44hmg
Vairāk informācijas par pasākumu: https://www.rtu.lv/lv/evif/evif-par-mums/evif-zinas/atvert/no-6-lidz-8-oktobrim-notiks-energetiku-hakatons